• enjoy life...

Leven als Kunst

VERDIEPING PROFESSIONELE LEVENSKUNST

Levenskunst Live

Ontdekken in de ontmoeting

Voor wie verder wil na de online training Lessen voor Levenskunst (Life Art) is er de mogelijkheid voor verdieping. Verdieping van jouw vragen en jouw persoonlijk onderzoek. We volgen dezelfde cirkel (zie afbeelding).

 

 

In de Leven als Kunst bijeenkomsten laten we ons opnieuw inspireren vanuit alle mogelijke richtingen: Kunst, psychologie, filosofie, spiritualiteit, wetenschap en zeker niet te vergeten door de gewone huis, tuin en keukenwijsheid.

Maar met name is er ruimte voor het ‘hier en nu’ en de wijsheid die zich in de ontmoeting laat zien en voor de vragen die op dat moment leven.

Deze verdieping: herhaling of parallel

De bijeenkomsten Leven als Kunst zijn bedacht en opgezet als herhaling en verdieping van de Lessen voor Levenskunst en ook als ondersteuning om deze in de (jouw) dagelijkse praktijk te integreren.

Alhoewel niet zo bedoeld, is het toch ook goed mogelijk om de Leven als Kunst bijeenkomsten direct parallel te laten lopen met de Lessen voor Levenskunst die je individueel doet. Let op: Je doet de Lessen voor Levenskunst dan altijd direct vooraf aan de bijeenkomsten.

Praktische info

Wat: 7 bijeenkomsten van 2,5 uur.
Waar: Meppel, in mijn eigen atelier.
Wanneer: Op het moment niet ingepland. Bij voldoende belangstelling misschien najaar 2020 weer.
Waardering: Gratis toegankelijk; waardering achteraf; Voor meer info hierover kijk onder Support

Doe je mee?

Voor vragen of aanmelden kun je mij mailen via onderstaand contact formulier.

Je kunt je niet meer opgeven voor de januari cursus. Bij voldoende belangstelling start er in het najaar weer een serie ontmoetingen onder de titel LEVENSKUNST LIVE. Stuur mij even een berichtje als je daar bij wilt zijn.

GET IN TOUCH

Contact Informatie


Wil je wat zeggen, vragen, opmerken of een afspraak maken... Stuur mij een berichtje. Leuk om wat van je te horen. Ik mail zo snel mogelijk terug. Tot mails!

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier .

Adres:

Meppel, Nederland

Send A Message

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke