• enjoy life...

Kunstwark in ’t park

 

 

Het is weer zover. Ik mag een kraampje inrichten. Mijn kunsten laten zien. Dit keer bij:

 

Kunstwark in ’t park

 

Een amateurkunstfestival in Hoogeveen. En ik dacht dat ik daar als levenskunstenaar wel tussen zou passen. Bovendien ‘amateur’ klinkt wel fijn.

Wat doe jij zoal in het leven?
Ik ben een amateur levenskunstenaar.

Samen met nog ruim 70 andere kunstenaars proberen we het leven een beetje mooier te maken. Leuk als je langs komt!

 

Ik ga naar ’t park en neem mee:

  1. Droom-een-mooie-wereld-tot-werkelijkheid-project
  2. Levenskunst-wat-is-dat-eigenlijk?
  3. Flessenpost
  4. en natuurlijk mijn laatst uitgebrachte boekje: HOE DAN??

Afijn, eigenlijk moet je het zelf even komen bekijken. Dan kan ik je meteen ook vragen om jouw droom voor de wereld met mij te delen. Ik wil dit jaar heel veel dromen verzamelen. Minimaal 100! Dat klinkt niet zoveel, maar ik heb gemerkt dat veel mensen het nog wel moeilijk vinden om een mooie wereld te dromen. Dus alle hulp is gewenst!

 

Kom even langs en deel jouw droom

 

Je kunt er alvast over nadenken.

We zijn vaak zo druk met allerlei andere zaken. Ook vaak belangrijk, niet altijd natuurlijk, maar vaak wel. En zo kan het gebeuren dat we vergeten om te dromen welke kant we met zijn allen op willen. Dat is jammer, want dan kun je in wezen overal uitkomen. Ook juist daar waar je eigenlijk niet wilt zijn en dat is een beetje wat er nu aan het gebeuren is…

Ik weet het wel:

Ik wil graag een planeet waarin we denken en doen vanuit respect voor al wat leeft. Misschien ook wel met respect voor wat minder levend overkomt, zoals allerhande dingen en materialen.

Ik wil graag een planeet waarin mijn geluk niet ten koste hoeft te gaan van jouw geluk.

Ik wil graag een leven waarin de overvloed die er is weer zichtbaar mag zijn en gedeeld mag worden met iedereen. Zodat we de echte rijkdom van het leven weer mogen ontdekken waarin met gemak aan ieders behoefte voldaan wordt.

Maar dit is mijn droom voor de wereld.

 

Ik ben ook erg benieuwd naar jouw droom voor de wereld!

 

Gewoon omdat ik geloof dat het begint bij een droom, een verlangen…

 

 

 

 

 

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke