• enjoy life...

afwas

 

Loop ik met mijn nog slaperige kop de woonkamer in, stap ik met mijn voeten in het nat…

 

Vaatwasser lek…

 

Niet goed wetende wat ik hier nu mee wil, besluit ik om de vaat voorlopig even met de hand te doen. Zoveel is het eigenlijk niet.

En na een paar maanden doe ik nog steeds de vaat met de hand.

Nu inmiddels twee jaar verder is de vaatwasser van zijn plek gehaald en veranderd in een handig leuk keukenkastje.

 

Downsizen; het gaat bijna vanzelf

 

Ik vind dit downsizen nog steeds niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een erg interessant proces. Neem nou dit met die vaatwasser, ik heb het zelf niet bedacht. Ik kan bijna zeggen dat het me overkomt.

 

Natuurlijk is er ook mijn wens om meer terug te gaan naar eenvoud en daarnaast om zoveel mogelijk zonder geld te leven. Maar ik vind het bijzonder om te zien hoe deze wens zichzelf aan de gang houdt. Hoe deze wens, als een vonk van inspiratie, mogelijkheden zoekt in mijn leven om weer een volgende stap te zetten.

 

In dit geval dus: Vaatwasser definitief ontslagen uit mijn keuken.

 

Terug naar de afwaskwast…

 

 

 

 

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke