• enjoy life...

creation

Creation happens now

 

Het leven vindt enkel plaats in het hier en nu. In het hier en nu is dus ook de plek waar wij het leven creëren. Jij, ik en de anderen.

Ook als je je hier helemaal niet bewust van bent. Hoe dan ook: jij bent medeschepper van dit universum. Of iets dichter bij huis: jij bent medeschepper van het leven op aarde.

Het wordt natuurlijk pas echt interessant naarmate je je meer en meer bewust wordt van wat er gaande is op deze planeet en als je weet hoe en waar jij invloed hebt op het geheel.

 

Waar het echt over gaat…

Voor mij gaat het over een planeet waar te veel leed is. En jij en ik kunnen voor verandering zorgen. Als het ons lukt om onze ogen te openen en te kijken naar wat er gaande is. Dit te doorvoelen en ons te verbinden met onze NEE, dit wil ik niet en onze JA, ik ga bedragen aan een oplossing.

 

Dit gaat gepaard met huiswerk

  • Zolang je niet begrijpt wat er echt gaande is op deze planeet…
  • Zolang je jezelf opgesloten houdt tussen de vijf zintuigen…
  • Zolang je het leed van de wereld niet voelt in je eigen hart…

Ik kan alleen maar zeggen: ga op onderzoek! Er is zoveel wat ons niet verteld wordt op school, de krant of op tv. Je moet het echt willen weten. Je moet echt zelf op zoek gaan.

 

Je creëert of je wilt of niet

Misschien is het een beetje een vage blog deze keer. Maar dit is wat het is. Creation happens now. Jij bent medeschepper maar als je je huiswerk niet gedaan hebt, weet je niet wat je aan het creëren bent.

Leuker kan ik het niet maken.

 

 

 

 

 

 

 

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke