• enjoy life...

Ghislaine

What the hell am I doing here anyway?

 

Ghiselaine, ook wel Madame Ghis, heeft zich diepgaand bezig gehouden met de vraag zoals hierboven verwoord.

Om zich heen zag zij ellende, maar diep van binnen bleef een stemmetje zeggen dat dit niet nodig is, dat we in vrede kunnen leven, dat de planeet iedereen kan voeden, dat liefde zich kan verspreiden als een wild vuur en dat geluk om de hoek ligt te wachten tot het binnen mag komen…

Zij was jaren lang werkzaam als arts tot haar ervaringen daar geleid hebben tot het schrijven van het boek: The medical mafia. Dit werd haar niet door iedereen in dank afgenomen.

Voor Ghis werd het duidelijk dat niet alleen het medische systeem net anders in elkaar zit dan wij denken. En zo kwam zij bij de vraag: What the hell am I doing here anyway?

In dit rijk geïllustreerde boek legt zij haar bevindingen uit. Hoe wij eerst als tamme witte schapen door het leven achter de herder aanlopen. Langzaam begint er iets te dagen en ontdekken we dat we het niet altijd eens zijn met de herder (lees: regering en wereldleiders) en worden we rebelse zwarte schapen. Later ontdekte zij dat de herder onze wol neemt en ons, als hij dat nodig vindt, naar de slachtbank brengt. Het was reden voor Ghis om zich helemaal uit het systeem terug te trekken. Haar souvereiniteit weer terug te pakken.

Wij zijn merries met vleugels in haar beeldspraak. Creators. Zolang wij de verantwoording op welke manier nog bij een ander neerleggen gedragen we ons in wezen als schapen. Een merrie met vleugels. Het vraagt naast de keus om te gaan leven vanuit ons zielsbewustzijn ook nogal wat oefening om ons weer helemaal te herinneren wie we echt zijn. Tot die tijd zijn we de lachende merrie. De lachende merrie die geduldig is met zichzelf en oefent om zich de eigen goddelijke energie weer helemaal te herinneren en eigen te maken.

Waarbij mijn verhaal hierboven de indruk kan wekken dat het een eenvoudig leuk boekje is, moet ik dit toch even rechttrekken. Het is een ruim 250 pagina’s tellend boek met een uitgebreide uitleg wat er gaande is op het gebied van recht, politiek, economie, religie en nog een paar essentiele onderwerpen. Hoe wij langzaam in de hell zijn terechtgekomen en ook hoe wij hier weer uit kunnen: the keys to paradise.

 

Meer info over haar vind je hier