• enjoy life...

Van het kastje…

Het leven heeft veel wegwijzers, pijlen en andere manieren om ons te helpen bij het richting geven aan onze reis, onze dag, ons leven.

 

Ik herinner me nog goed hoe ik, ten tijde dat ik het Pieterpad liep, genoot van dit gemak. De eenvoud die het oplevert als je enkel het door anderen aangewezen pad hoeft te lopen. Dit heeft toen veel met mij gedaan.

Maar nu…

Inmiddels vraag ik me af of al die pijlen ons niet ook teveel gemak opleveren en we op deze manier vergeten om onze eigen weg te zoeken. Onze eigen weg is uniek. Daarom heet het ook ‘je eigen pad lopen‘. Daar zijn anderen nog niet geweest. Daar staan nog geen pijlen 😉

 

Het zou jammer zijn als je aan het einde van het leven vergeten bent je eigen weg te ontdekken.

 

(Dit pijlen project is onderdeel van HOE DAN??)

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke