• enjoy life...

cursus Making Life Beautiful

 

Cursusdag: Making Life Beautiful

Vrijdag 12 oktober Try Out (10.00-16.30)

Vastgelopen in een wereld die ik steeds minder begreep ben ik mij in eerste instantie uitgebreid gaan verdiepen in wat er eigenlijk gaande is om ons heen. Hoe komt het dat na honderden jaren van mensheid de stress in het dagelijks leven steeds verder toe lijkt te nemen, we nog steeds oorlog voeren en er nog steeds voortdurend mensen doodgaan van de honger terwijl er eten genoeg is. Ik begrijp dit niet, het doet mij pijn, ik wilde dit uitzoeken.

Nadat hierin de diepte van al wat mooi en niet mooi was tot me doordrong, kwam de vraag:

 

Wat nu? Wat kan ik als individu hiermee?

Ik vond antwoorden en mogelijkheden. Daarnaast ontdekte ik, dat hoe paradoxaal ook, er meer mensen met deze vraag lopen…

Hoe kan ik als individu in een wereld als de onze het verschil maken?

Daarom heb ik mijn ontdekkingstocht en gevonden antwoorden in een cursusdag gegoten.
Op deze dag zal ik veel informatie kort aantippen en mijn antwoorden met je delen. De dag heeft als doel om je naar huis te laten gaan, overlopend van kennis en inspiratie om direct zelf mee aan de slag te kunnen, je eigen antwoorden te vinden en het leven mooier te maken!

 

En nu dus de Try Out.

Naast dat het een zeer inspirerende dag is voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, ben ik erg benieuwd wat iedereen afzonderlijk uit de dag haalt. Wat sprak jou het meeste aan, waar heb jij antwoorden gekregen, op welke vragen? Kortom, ik ben erg benieuwd wat jij uit deze dag haalt,

Met  jouw feedback kan ik deze cursusdag nog verder te optimaliseren en finetunen.

Kom je ook? Mail mij voor meer info.

 

Meer info vind je hier

 

 

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke