• enjoy life...

innerlijke zon

Schijnt jouw innerlijke zon?

 

Uiteindelijk begint alles bij mijzelf of jouzelf. Kan ik mijzelf accepteren zoals ik ben, kan ik jou accepteren zoals je bent. Kan ik mijn eigen zon herkennen of hangen er teveel wolken voor? Kunnen we elkaar uitnodigen om onze innerlijke zon weer vrijuit te laten schijnen zonder voortdurend wolken te moeten creeëren. Op deze manier kunnen we licht werpen op het kleurrijke wezen dat we zijn op het kleurrijke spel wat Leven heet.

 

Kun jij de stem van je ziel nog horen?

 

Graag citeer ik hier een stukje uit het boek ‘Vrij om te gaan’ van Ton Müller.

De lokroep van mijn ziel daagt mij uit om met mijn ik, in mijn lichaam, net zo vrij te worden als toen ik nog leefde in de zee van licht… Want Henghiz zegt dat ik daarmee niet alleen een stroom van vrijheid breng in mijn eigen leven, maar ook in de wereld van de levende wezens die de stem van hun ziel niet meer kunnen horen.

 

 

 

Meer mooie boeken vind je hier