• enjoy life...

doorgeefboek

Overvloed

Ik geloof in een wereld van overvloed.  Met boeken kun je ervaren hoe eenvoudig het eigenlijk is. Op veel plekken zie je kleine of grotere boekenkasten verschijnen. Je mag hier zomaar een boek bijzetten, ruilen, lenen of gewoon meenemen. Elke boekenkast heeft hier weer eigen ideeën over. Maar feit is dat we graag onze boeken delen met elkaar.

 

In het verleden heb ik eens een A5-je gemaakt met hierop een tekst dat het om een doorgeefboek gaat. Ik plakte dit in een boek wat ik los kon laten de wereld in en gaf dit boek weg aan iemand waarvan ik dacht dat hij/zij er blij mee zou zijn. Of ik legde dit boek op een plek waar zo goed als zeker iemand het aan zou treffen.

Zo simpel dus, die overvloed 🙂

Je kunt mijn doorgeeftekst/plaatje hieronder aanklikken en uitprinten, zelf iets maken, of gewoon je los-te-laten-boek in een hiervoor bestemde boekenkast zetten. Op stations zie je ze sowieso vaak.

doorgeefboek tekst & afbeelding

 

 

 

 

 

Hallo,

 

Leuk dat je mijn website komt bezoeken.

Veel leesplezier.

 

Tineke