• enjoy life...
  • verwarring zwart wit 2
  • verwarring zwart wit 1
  • verwarring zwart wit 3

meerdere lagen

Meerdere lagen…

Het leven bestaat uit meerdere lagen. Net zoals de tv of radio meerdere zenders tegelijk heeft.

Het is aan mij te kiezen op welke laag ik wil leven, welke zender ik aanzet, welk programma ik wil zien. De laag die ik kies zal mijn stemming bepalen. Het bepaalt de beelden en geluiden die ik tot mij neem, waar ik onderdeel van zal zijn. Het bepaalt welke rol ik speel in het spel.

 

Voortdurend zie ik meerdere lagen. Dat is ook verwarrend. Ik wil niet altijd kiezen.

 

Ik heb een aantal foto’s gemaakt die deze verwarring, deze wereld-uit-meerdere-lagen probeert zichtbaar te maken. Wat ik hier laat zien is niet bedoeld als serie. Enkel drie verschillende resultaten.