• enjoy life...
  • takken spelen met licht
  • even liggen
  • ik zie ik zie wat jij niet ziet
  • gewoon zijn
  • spiegeling
  • licht op mijn pad
  • bomen doen aan zonaanbidding
  • spelen

Paar uurtjes natuur

En ineens waren er die paar dagen met geweldig mooi weer. Van dat mooie weer dat eigenlijk spontaan alles waar je mee bezig bent uit je handen valt. Je kunt daar niets aan doen. Je vult je rugzak met picknick, boek en een fototoestel en gaat naar buiten.

Nou dat is ook mij niet helemaal gelukt, maar ik was wel heel veel buiten.

Onder ander gister met een vriendin die even blij is met haar fototoestel als ik. Dat is fijn want als ik dan in mijn fototoestel verdwijn en al kijkend door mijn lens de wereld weer op een geheel andere manier aanschouw, verliefd wordt op elke lijn of lichtvlek die door mijn beeld loop en zodoende elke vorm van tijd vergeet….
Afijn, dan blijkt zij inmiddels ook opgeslokt te zijn door de magie van de wereld die er toch echt via een lens nog weer heel anders uitziet.

We hadden elkaar alweer even niet gezien dus er ontstond een strijd om de aandacht. Een soort gevecht tussen beelden die vastgelegd en verhalen die verteld wilde worden. De zon was geweldig, de bomen helemaal te gek en wijzelf waren ook best leuk zo samen. Kortom, erg fijn om even een paar uurtjes samen in de natuur het leven te delen.

En ook al weet ik het al lang,
steeds opnieuw kan ik me erover verbazen hoe simpel het is om gelukkig te zijn.

En zo fijn ook 🙂