• enjoy life...

Het leven kan zo mooi zijn

Het leven kan zo mooi zijn…

en toch…

ik ben op zoek naar echte schoonheid. Langzaam leer ik steeds beter het verschil te zien tussen ‘gekocht’ geluk en ‘puur, spontaan’ geluk. En op zich deze zoektocht maakt mij al gelukkig. Steeds beter te begrijpen waar ik bij kan dragen aan het geluk van anderen en waar ik anderen hun geluk ontneem. Inzicht hierin maakt dat ik mijn vrije keus weer terug begin te krijgen. En dat voelt erg fijn.

Herinnering aan mijzelf:

  • Zeg JA tegen een leven geleefd vanuit vrijheid, plezier en dankbaar genieten.
  • Zeg NEE tegen onrecht en onnodig leed in de wereld.
  • Zorg voor VOLDOENDE KENNIS en INZICHT om te weten wanneer vrijheid en plezier, leed en onrecht voor een ander veroorzaakt.
  • Wees helder en MOEDIG om hierin steeds te kiezen voor ‘geluk voor het geheel, inclusief mijzelf’.
  • GENIET van het avontuur wat ‘leven’ heet.
Tags: , , , ,