• enjoy life...

Tandpasta

Al langer ben ik nieuwsgierig en geïnteresseerd naar een manier van leven die natuurlijker is, minder afval oplevert en wellicht op die manier bijdraagt aan mijn missie ‘making life beautiful’. Het is als het lopen van je eigen pad: één grote ontdekkingstocht.

Geïnspireerd hiervoor door o.a. Rob Greenfield, klik hier voor zijn website, die ik laatst ook in levende lijve mocht ontmoeten bij een lezing in Amsterdam. Geweldig hoe hij de dingen heel simpel weet te zeggen. Happy, Healty lifestyle with respect for all the living.

Zo is mijn pad een manier van leven waarbij ik me voortdurend laat inspireren, onderzoek en het experiment aanga. Zojuist heb ik voor het eerst zelf mijn eigen tandpasta gemaakt. Simpel en leuk om te doen. Natuurlijk heb ik het resultaat direct ook uitgeprobeerd. Het smaakt prima, mijn tanden voelen prettig en schoon aan na het poetsen en het heeft een frisse nasmaak. Ik kan nog niet vertellen hoe deze tandpasta op de langere termijn werkt, maar ik lees op internet veel enthousiaste verhalen.

Voor wie het ook wil proberen, hier een paar links waar je recepten voor tandpasta kunt vinden, en nog veel andere interessante info 😉