• enjoy life...

relatieperikelen

 

Mijn relatie weer een 8!

Onder de titel ‘relatieperikelen’ heb ik een periode in het verleden mijn coaching vooral gericht op relaties. Ik heb mij toen hierin op diverse manieren verder gespecialiseerd. Maar het leven gaat verder, en vooral: ik ga verder. Dat betekent niet dat je niet welkom zou zijn met je vraag rond relaties.

 

Uitleg stadia

Het kan heel fijn en prettig zijn om het hele idee relatie en de verschillende stadia hiervan eens op een rijtje te zetten. Ik heb dat gedaan en vond het behoorlijk verhelderend.
Ik kan je vertellen hoe er vanuit verschillende invalshoeken naar relaties gekeken wordt en welke verschillende stadia een relatie kan doorlopen.

Praktijk is dat elke stadium vaak net weer iets anders vraagt van de relatie en dat de overgangen van het ene naar een volgend stadium gepaard kunnen gaan met onbegrip en crisis. Als de pijn of verwarring te groot is hebben partners vaak de oplossing om een stapje achteruit te doen, en vervolgens te vertrekken of te wachten tot het geheel weer ‘over’ is.

Nadeel hiervan is dat je in dezelfde fase blijft hangen met zijn twee├źn en de volgende crisis over hetzelfde onderwerp zal gaan. De pijn is niet minder en de onopgeloste rommel stapelt op in de hoeken van je geheugen, je hart wordt langzaam koud.

Door de theorie te begrijpen is het vaak al mogelijk om anders met lastige relatiethema’s om te gaan. Je merkt dat je bereid bent om ze te accepteren als noodzakelijk onderdeel van een persoonlijke groeiproces.

Hierdoor voorkom je overigens niet dat er af en toe weer een nieuwe uitdaging op het relatiepad komt. Wel maakt het begrijpen van de situatie dat het geheel hanteerbaarder wordt en hierdoor vaak net minder pijnlijk. Daarnaast kan ik je helpen met het onderzoek waar jullie staan met de relatie en welke stappen logisch zijn en kunnen bijdragen.

 

Meer relatie info:

Ik ben ook een facebookpagina met als titel relatieperikelen gestart. Waar ik nog steeds af en toe berichten van facebook over relaties op deel. Misschien vind je hier iets tussen wat interessant is.

Ook op mijn pagina met interessante links, vind je een aantal links speciaal betrekking hebbende op relaties.

En op mijn pagina verdieping (normaal te vinden via mijn coachingsactiviteiten) vind je een e-book welke je tegen een kleine vergoeding kunt bestellen. Hierin leg ik de fasen van een partner relatie verder uit.

Ook doe ik fotoshoots met partners. Dit blijkt altijd een geweldige ervaring en mooie plaatjes op te leveren.

En natuurlijk kun je mij ook gewoon mailen voor een coachingssessie.

 

Gewoon omdat werken aan je relatie de moeite waard is!

GET IN TOUCH

Contact Informatie


Wil je wat zeggen, vragen, opmerken of een afspraak maken... Stuur mij een berichtje. Leuk om wat van je te horen. Ik mail zo snel mogelijk terug. Tot mails!

Contact

Adres:

Meppel,

Nederland

Social Links

Send A Message

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht